Onexox Prepaid

Baca juga:

Pelan Prabayar Jimat Dengan Kelajuan Data 4G yang Pantas & Tempoh Aktif Terpanjang di Malaysia!

Kelebihan utama pelan ONEXOX PREPAID adalah Tempoh Sah Terpanjang di Malaysia! Anda diberi tempoh sah permulaan 28 Bulan @ 2 Tahun 4 Bulan percuma!

Selagi belum sampai tarikh tamat tempoh, nombor phone anda akan kekal aktif. Jadi, anda boleh gunakan kredit dengan sepenuhnya tanpa ‘dipaksa’ topup setiap bulan hanya untuk kekal aktif.

Anda juga boleh menikmati tawaran “Season Pass Happy Hour” (Data / Minit Panggilan / SMS) pada kadar rendah dengan kuota yang boleh dibawa ke hadapan (carry forward) dan boleh dikongsi sesama pengguna ONEXOX yang lain.

Dapatkan pelan prepaid 2-DALAM-1 yang fleksibel ini untuk lebih penjimatan! Dengan adanya Akaun Dedikasi dan Akaun utama, anda dapat menikmati kadar panggilan terendah yang pernah ada.


Cara Dapatkan Tempoh Aktif 28 Bulan

3 cara untuk dapatkan Tempoh Aktif 28 Bulan iaitu:

MNP KE ONEXOX

Tukar dari telco lain ke ONEXOX Prepaid dengan cara MNP

TOPUP RM50

Topup sebanyak RM50 dalam masa 30 hari setelah simkad diaktifkan

BELI WELCOME DEAL

Beli salah satu pakej Welcome Deal (pakej khas untuk pengguna baru)


Akaun Fleksi 2-Dalam-1 (DA & MA)

ONEXOX telah mewujudkan 2 akaun iaitu Akaun Dedikasi (DA) untuk kadar paling murah dan Akaun Utama (MA) untuk kadar biasa supaya sesuai bagi semua golongan untuk menikmati penjimatan dengan ONEXOX.


Pelan Internet ONEXOX

ONEXOX menawarkan pelan internet bagi penggunaan Harian, Mingguan, Bulanan, serta pelan data tambahan (Add-On) untuk pelanggan Prepaid.


Perkongsian Kuota Data, Minit Panggilan & SMS untuk Semua Nombor ONEXOX!

ONEXOX Prepaid adalah jenis talian prabayar baru di mana kuota Data, Minit Panggilan & SMS boleh dikongsi sesama pengguna ONEXOX yang lain.

Pelan Season Pass ONEXOX memberi anda kebebasan dan pilihan untuk menentukan apa yang anda perlukan dan bila anda memerlukannya.
Untuk menikmati pelan Season Pass ONEXOX sangat mudah! Hanya beli simkad ONEXOX dan anda boleh dapatkannya!