Posted in: Dealer ONEXOX, ONEXOX

ONEXOX Tipu?

Onexox merupakan sebuah rangkaian telco yang sudah bertapak di Malaysia dari tahun 2013 lagi, ONEXOX adalah anak syarikat kepada XOX Sdn Bhd, yang merupakan MVNO kepada Celcom dari tahun 2005.

Boleh baca sejarah panjang ONEXOX, bagaimana mereka boleh menjadi anak syarikat kepada XOX Sdn Bhd di sini.

Adakah anda sudah melanggan salah satu pelan Prepaid, atau Black ONEXOX?

Jika belum. boleh dapatkan satu di sini.

Anda guna dan rasai sendiri pengalaman menggunakan ONEXOX.

Ada orang kata ONEXOX ini tipu, kami sendiri tidak pasti sebab apa dikatakan begitu. Mungkin mereka hanya mendengar cakap-cakap orang, dan mendapat penerangan salah daripada agen syarikat pesaing.

Di bawah, kami senaraikan 8 Sebab ONEXOX Tidak Tipu Pengguna.

  1. XOX Sdn Bhd adalah telco MVNO pertama tersenarai di Bursa Malaysia.
  2. ONEXOX adalah telco pertama diiktiraf Patuh Syariah, untuk semua produknya. Termasuk pelan pemasaran, dan pelan perniagaan. Boleh baca di sini. Disahkan oleh panel Syariah Dr. Zaharuddin bin Abdul Rahman.
  3. ONEXOX memberikan tempoh sah percuma sehingga 28 bulan (dua tahun empat bulan). Adakah syarikat telco lain yang memberikan tempoh sah sepanjang ini di Malaysia?
  4. Panggilan serendah 5 sen untuk pengguna ONEXOX Prepaid. Jika anda membuat panggilan kurang 10 saat. Boleh bandingkan dengan telco yang anda guna sekarang.
  5. Internet berkelajuan tinggi tanpa sekatan had kelajuan, untuk kedua-dua pelan Prepaid dan Black. Boleh bandingkan dengan telco anda sekarang.
  6. Tiada caj Pay Per Use (PPU), atau Pay As You Use (PAYU) jika data internet habis. Caj PPU, dan PAYU akan menyebabkan baki kredit anda disedut tanpa sedar.
  7. Data internet boleh bawa ke depan, dan boleh dikongsi kepada semua pengguna ONEXOX.
  8. Modal menjadi dealer serendah RM40 sahaja. Hibah dibayar setiap 15hb pada setiap bulan. Hubungi kami untuk penerangan lanjut.

Diharap, dengan penerangan ini dapat membuka minda anda untuk menggunakan salah satu pelan Prepaid, atau Black ONEXOX.

Selain itu, dapat memberikan kefahaman tentang kelebihan telco ONEXOX yang menguntungkan pengguna. Dengan mengenakan caj berpatutan, dan mengutamakan kepuasan pengguna tanpa caj tersembunyi.

Dengan ini, ONEXOX dijamin 100% Patuh Syariah, dan tidak akan sekali-kali menipu pengguna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *